Ishimaru Taiki's secret headquarters
:: Kanariya ::
Intro >> Tko je, dovraga, Ishimaru Taiki?!?

Clark Kent je Superman, Bruce Wayne je Batman, a ja.. ja sam stvorio Ishimaru Taiki-ja. Zaštitnik japanske glazbe u Hrvatskoj, originalno duhoviti i nadasve smušeni junak koji će vas zapanjiti svojim poznavanjam načina kako okrenuti situaciju na smijeh i kako pasti u polupraznom autobusu dok sjedite na sjedalu. Njegov kostim je potpuno bjel. Ima plašt sa velikom crvenom točkom na kojoj pišu slova IT. Ne, to nije kratica za informatičku tehnologiju, to je Ishimaru Taiki!!

On se bori protiv nepoznavanja japanske glazbe i protiv podcjenjivanja iste. Njegov žar i entuzijazam su nenadmašni. Sve koji mu se nađu na putu, spotakne i prekorači. Nitko ga ne može zaustaviti!

On je Ishimaru Taiki, zaštitnik japanske glazbe!

Ishimaru Taiki's Adventures
Blog
subota, siječanj 19, 2008
BoA je iz Koreje. O njoj sam pisao već prije. Izabrali su ju da bude pop idol u Koreji i šire, pa je zato, između ostaloga, morala naučiti i japanski. Prvi video je snimka nje kako uči japanski 1998. godine (kako je slatka curica bila tada.. she was like 12 or 14.. dunno for sure), a drugi video je njezin singl iz.. ne znam.. prije godinu - dvije. Jel se vidi neka razlika? :D 

BoA learning Japanese
 

BoA - My Name
kanariya @ 23:13 |Komentiraj | Komentari: 14 | Prikaži komentare