Ishimaru Taiki's secret headquarters
:: Kanariya ::
Intro >> Tko je, dovraga, Ishimaru Taiki?!?

Clark Kent je Superman, Bruce Wayne je Batman, a ja.. ja sam stvorio Ishimaru Taiki-ja. Zaštitnik japanske glazbe u Hrvatskoj, originalno duhoviti i nadasve smušeni junak koji će vas zapanjiti svojim poznavanjam načina kako okrenuti situaciju na smijeh i kako pasti u polupraznom autobusu dok sjedite na sjedalu. Njegov kostim je potpuno bjel. Ima plašt sa velikom crvenom točkom na kojoj pišu slova IT. Ne, to nije kratica za informatičku tehnologiju, to je Ishimaru Taiki!!

On se bori protiv nepoznavanja japanske glazbe i protiv podcjenjivanja iste. Njegov žar i entuzijazam su nenadmašni. Sve koji mu se nađu na putu, spotakne i prekorači. Nitko ga ne može zaustaviti!

On je Ishimaru Taiki, zaštitnik japanske glazbe!

Ishimaru Taiki's Adventures
Blog
petak, siječanj 4, 2008
Ne mogu vjerovati da još nisam o njima pisao. Istina, do nedavno ih nisam puno slušao, ali ipak. Oni su legenda :D Bend B'z čine Koshi Inaba (vokal) i Tak Matsumoto (gitara). Prvi album su izdali još daleke 1988. godine i od tada ne posustaju ni malo. Da ne duljim previše, njihovu biografiju imate krasno razvrstanu po godinama na linku sa strane (na engleskom je :D), pa ako vas zanima, go see.
Ja ću samo reći da su oni odnedavno moj najdraži jrock bend. Tu titulu je nosio prije Glay, ali B'z mi je bolji *looks around for the big thunderbolt of Mikan's anger*. :D
Anyways, ako želite više informacija, link vam je s desne strane, a ja ću vam staviti spot za pjesmu Super Love Song :D Enjoy :D

kanariya @ 21:53 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare