Ishimaru Taiki's secret headquarters
:: Kanariya ::
Intro >> Tko je, dovraga, Ishimaru Taiki?!?

Clark Kent je Superman, Bruce Wayne je Batman, a ja.. ja sam stvorio Ishimaru Taiki-ja. Zaštitnik japanske glazbe u Hrvatskoj, originalno duhoviti i nadasve smušeni junak koji će vas zapanjiti svojim poznavanjam načina kako okrenuti situaciju na smijeh i kako pasti u polupraznom autobusu dok sjedite na sjedalu. Njegov kostim je potpuno bjel. Ima plašt sa velikom crvenom točkom na kojoj pišu slova IT. Ne, to nije kratica za informatičku tehnologiju, to je Ishimaru Taiki!!

On se bori protiv nepoznavanja japanske glazbe i protiv podcjenjivanja iste. Njegov žar i entuzijazam su nenadmašni. Sve koji mu se nađu na putu, spotakne i prekorači. Nitko ga ne može zaustaviti!

On je Ishimaru Taiki, zaštitnik japanske glazbe!

Ishimaru Taiki's Adventures
Blog
srijeda, siječanj 2, 2008
Ovo je isječak s Onitsukinog koncerta iz 2002. godine, koji je zabilježen na DVD-u "Ultimate Crash '02 Live at Budokan". Pjesma se zove Innocence (to je originalni naziv, a ne prijevod) i stvarno je prekrasna. Meni se više sviđa ova verzija uživo, nego ona s albuma "Insomnia". Nekako mi ova verzija ima više života, snage, kaj-ja-znam-sve-ne. U verziji na albumu ima hrpu pratećih vokala i njezin glas se totalno izgubi, a to ne volim. Ona inače ne koristi puno back vokala, ne znam što se dogodilo na ovoj pjesmi..No, nevemind that now.
Pred vama je video sa koncerta. Prije nego kliknete na play, samo još jedna stvar. Pjesma je na početku polagana, i znam da većina vas ne kuži što ona pjeva, ali nemojte odustati. Barem poslušajte do prvog refrena. Tada pjesma ubrza i stvarno možete vidjeti koliko ona sebe ulaže u svaku svoju pjesmu i u svaki nastup. 
Da, i malo pojačajte zvučnike, jer je dosta tiho. Dakle:
Onitsuka Chihiro - Innocence (Live at Budokan)

kanariya @ 21:26 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare